INSOLVENTIE ADVOCATEN

Insolventierechtadvocaten en advocatenkantoren insolventierecht vinden op plaats

insolventieadvocaten.nl

Uw kantoor op InsolventieAdvocaten.NL en Advocatengids.NL

 

"Ik wil u nog wel laten weten dat een flink aantal clienten mij via deze advertentiemogelijkheid hebben weten te vinden!"

 

"Informationstart heeft een zeer effectieve internetmarketing-strategie voor ons bepaald, waarbij zij ons kantoor promoten op Echtscheidingsadvocaten.nl, AdvocateninRotterdam.nl en andere websites. Wij hebben diverse nieuwe cliŽnten verworven via het netwerk van Informationstart. Wij werken nu al bijna 5 jaar succesvol samen".

 

InformationStart Internet Concepts B.V. heeft een zeer sterke positie in het promoten van advocatenkantoren. InformationStart beschikt over een netwerk van meer dan 30 websites, geheel gericht op de advocatuur. Advocatengids.nl biedt potentiele cliŽnten de mogelijkheid om snel en efficiŽnt een advocaat of advocatenkantoor te vinden. Niet zoeken maar vinden, dat is de kracht van Advocatengids.NL

 

Waarom deelnemen aan Advocatengids.NL en InsolventieAdvocaten.NL?


Uw advocatenpraktijk wordt snel gevonden via AdvocatenGids.nl


Het zoeken van een (gespecialiseerde) advocaat vindt steeds meer plaats via internet. De aanwezigheid van uw praktijk op internet wordt daarom steeds belangrijker: u wilt immers snel gevonden worden.


De vermelding van uw praktijk op AdvocatenGids.nl en InsolventieAdvocaten.NL heeft o.a. de volgende voordelen:


ē wij vermelden al uw contactgegevens: naam, adres, telefoon en een link naar uw eigen website en/of sociale media;
ē maximaal bereikbaar: uw praktijk is te vinden via de domeinnaam InsolventieAdvocaten.NL: een voor de hand liggende en gemakkelijk te onthouden naam die ook spontaan in de adresbalk van internet wordt getypt. Dit wordt Directe Navigatie genoemd, d.w.z. het zoeken van informatie op internet buiten zoekmachines om, door direct een domeinnaam in te typen;
ē exclusiviteit: wij vermelden een maximaal aantal kantoren per regio. De praktijk wijst uit dat de bezoekers van websites de voorkeur geven aan compacte informatie dan een lange lijst met bijvoorbeeld honderden advocatenkantoren, waardoor de bezoeker door de bomen het bos niet meer ziet;
ē goede vindbaarheid en gebruiksgemak: uw praktijk is op InsolventieAdvocaten.NL en AdvocatenGids.nl op diverse manieren te vinden, per provincie, per stad en vaak ook door het zoeken op naam van uw praktijk;
ē u kunt na elk jaar uw deelname desgewenst beŽindigen zonder een opzegtermijn. Uw investering bedraagt 250 Euro per jaar exclusief BTW. Er zijn geen extra kosten voor onderhoud of beheer van de site.

 

De meeste advocatenkantoren kiezen ervoor om op meerdere websites uit ons netwerk vermeld te worden, daarbij hanteren wij dan aantrekkelijke kortingen. Een advocatenkantoor uit Den Haag, gespecialiseerd in strafrecht en letselschade, kunnen wij bijvoorbeeld promoten op een of meer van de volgende websites:


AdvocatenGids.NL
AdvocateninDenHaag.NL
Strafadvocaten.NL
Letselschadebureaus.nl, onderdeel Letselschadeadvocaten

 

Meer juridische websites treft u aan via deze link.


U kunt uw praktijk aanmelden via het onderstaande formulier. Uw kantoor wordt binnen 3 werkdagen na uw aanmelding opgenomen op de website.

 

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet en mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan beantwoorden wij deze graag.


Met vriendelijke groeten,


Mr. E. VoŻte en het team van InformationStart B.V.


InformationStart Internet Concepts B.V.
Grote Markt 39 A
3111 NH Schiedam
Tel.: 010 4554987Voor vragen of opmerkingen is ons kantoor telefonisch bereikbaar van woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur.

 

 

Ter bevordering van een spoedige verwerking van uw gegevens verzoeken wij u in ieder geval de velden "naam kantoor", "contactpersoon" en "email" in te vullen.

 

InformationStart Internet Concepts B.V.
Grote Markt 39 A
3111 NH Schiedam, The Netherlands
Tel.: +31(0)10 4554987
Mobile: +31(0)6 51922582

 

ING, Schiedam, The Netherlands
Rekening nummer: 52.15.184 t.n.v. Informationstart
IBAN: NL 40 ING B000 52 15 184  (B000 : drie keer een "nul")
BIC: ING BNL2A
Kamer van Koophandel, Rotterdam, 24.37.01.67
BTW number: NL 8140.31.018.B01

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands